Hieronta – kudosalueiden systemoitua käsittelyä

Hieronta on pehmeiden kudosalueiden systemoitua käsittelyä erilaisilla tekniikoilla. Tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen.

Hieronta vaikuttaa hierottavan hermolihas- ja hengitysjärjestelmiin, mikä saa aikaan paikallisen tai yleisen vaikutuksen verenkiertoon ja imunestekiertoon.

Jotta kipu lievittyy ja liikkuvuus paranee

Napteekissa Oulussa käytämme hieronnan tukena lihasnergiaa hyväksi käyttäviä venyttelytekniikoita. Lihasenergiatekniikat hyödyntävät lihaksen omia refleksijärjestelmiä. Näin kipu lievittyy ja liikkuvuus paranee.

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoidossa hieronta on yksi menetelmä, jota voidaan käyttää jännittyneiden kudosten rentouttamiseen ja toimintakyvyn parantamiseen. Usein se yhdistetään muihin mekaanisiin käsittelyihin, kun hoidetaan esimerkiksi alaselkäkipuja tai niska- ja hartiasärkyä. Se tuo hyvän lisän kipujen aktiiviseen hoitoon.

Milloin hierontaan

Voit hakeutua meille Napteekkiin hierontaan Oulussa, vaikkei varsinaisia kiputiloja tai sairauden oireita olisikaan. Se on rentouttavaa ja kipua lievittävää.

Hieronnalla ja nivelkäsittelyillä voidaan lievittää myös raskausajan hankalaa oloa raskauden toisesta kolmanneksesta lähtien.

Tutustu hierojiimme Oulussa.

Katso kaikki palvelut

Hierontapalvelut

UrheiluhierontaKatso
Klassinen hierontaKatso