Fysioterapia Oulussa – lähetteellä tai ilman

Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää. Siksi voit tulla Oulussa meille Napteekkiin fysioterapiaan lähetteellä tai ilman sitä.

Napteekissa olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistövaivoihin. Vahvuutemme on myös urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus. YOYO-eksentrinen harjoittelu ja kuntoutus on turvallinen ja tehokas apuri kuntoutuksessa ja harjoittelussa. YOYO-laitteilla kuormitat lihasta koko liikelaajuudella. Hoito sopii kaikenikäisille.

Arvioinnista fysioterapiasuunnitelmaan

Napteekista saat fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa sekä terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen terapian kautta kuntouttavaa hoitoa.

Arvioimme fysioterapiassa

  • terveyttäsi
  • liikkumistasi
  • toimintakykyäsi
  • mahdollisia toimintarajoitteita omassa toimintaympäristössäsi
  • apuvälinetarvetta – ohjaamme myös apuvälineiden käytössä

Arvioinnin perusteella laadimme seurattavan fysioterapiasuunnitelman. Aktivoimme ja ohjaamme kuntoutujaa ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Parempaa toimintakykyä ja liikkumista

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Toimenpiteillä pyritään edistämään toimintakykyä silloin, kun se on alentunut esimerkiksi vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen myötä. Fysikaalisia hoitoja voidaan käyttää myös kipu- ja oirehoitoina.

Tervetuloa hoidattamaan vaivasi ja itsesi kuntoon fysioterapiaan Oulussa Napteekkiin. Tutustu meihin napteekkilaisiin.

Katso kaikki palvelut

Fysioterapiapalvelut

Fysikaaliset hoidotKatso
HarjoitteluterapiaKatso
Ergonominen neuvontaKatso