Fysioterapia

Fysioterapia Oulussa – lähetteellä tai ilman Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmää. Siksi voit tulla Oulussa meille Napteekkiin fysioterapiaan lähetteellä tai ilman sitä. Napteekissa olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistövaivoihin. Vahvuutemme on myös urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus. YOYO-eksentrinen harjoittelu ja kuntoutus on turvallinen ja tehokas apuri kuntoutuksessa ja harjoittelussa. YOYO-laitteilla kuormitat lihasta…

Naprapatia

Naprapatia on tuki – ja liikuntaelimistön toimintahäiriöihin erikoistunut manuaalisen lääketieteen hoitomuoto.

Hieronta

Hieronta – kudosalueiden systemoitua käsittelyä Hieronta on pehmeiden kudosalueiden systemoitua käsittelyä erilaisilla tekniikoilla. Tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen. Hieronta vaikuttaa hierottavan hermolihas- ja hengitysjärjestelmiin, mikä saa aikaan paikallisen tai yleisen vaikutuksen verenkiertoon ja imunestekiertoon. Jotta kipu lievittyy ja liikkuvuus paranee Napteekissa Oulussa käytämme hieronnan tukena lihasnergiaa hyväksi käyttäviä venyttelytekniikoita. Lihasenergiatekniikat hyödyntävät lihaksen…

Urheiluhieronta

Hieronnan tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen.

Klassinen hieronta

Hieronnan tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen.

McKenzie-menetelmä

Menetelmää käytetään tutkittaessa ja hoidettaessa niskan ja selän mekaanisia, asentoperäisiä ja välilevyn aiheuttamia kiputiloja.

Fysikaalinen hoito Oulussa – parempaa toimintakykyä ja liikkumista

Meiltä Napteekista saat monipuolista fysikaalista hoitoa Oulussa. Fysikaalisen hoidon keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Palveluihimme kuuluu seuraava fysikaalinen hoito Oulussa:

Meillä voit hyödyntää lääkärin lähetettä tai tulla hoitoon ilman sitä.

Myös ohjausta, neuvontaa ja kuntoutusta

Terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen terapian lisäksi tarjoamme myös ohjausta ja neuvontaa sekä muuta kuntouttavaa hoitoa.

Fysikaalisen hoidon ammattilaiset apunasi Napteekissa

Katso kaikki palvelut