OrtoMalli on kotimainen tukipohjallinen

Ortomallipohjalliset

0 out of 5

32.00

OrtoMalli on Interaktiivinen harjoitus-systeemi jalalle! Lihasten täytyisi korjata jalan virheasento. Mikäli virheasennon korjaus toteutetaan vain yksilöllisellä pohjallisella on pitkäaikainen vaikutus todella huono. OrtoMalli on nerokas ja markkinoiden dullisin interaktiivinen tukipohjallinen.

OrtoMalli on kotimainen tukipohjallinen, jota ei muokata väärin muotoutuneeseen jalkapohjaan vaan jolla jalka sopeutetaan takaisin optimaaliseen asentoon. Jalkojen asentovirheet yleistyvät ja aiheuttavat yhä enemmän ongelmia ennen kaikkea myöhemmin, ihmisen ikäännyttyä. Pohjallisen ominaisuuksissa tärkeintä on saavuttaa luuston oikea asento, jolloin lihakset toimivat oikeassa liikeketjussa rasittumatta liikaa.

Osasto: .

OrtoMalli tukipohjallinen ohjaa kehon painopistettä päkiälle sekä kävellessä että seistessä. Painopisteen siirtyessä päkiälle aikaansaadaan esijännitystä pronaatioa tai lättäjalkaisuutta estävissä lihaksissa. Näin aikaansaatu pumppuefekti lisää aneenvaihduntaa jalkojen lihaksissa jolloin väsymisen tunne jaloissa vähenee. Toiminta tapahtuu alitajuisesti jolloin jalan lihakset vahvistuvat, eikä paino tule pelkästään passiiviselle tukikudokselle. 2-3 viikon jälkeen lihakset jaksavat kannatella kehon painoa jo niin paljon että pohjallisten aiheuttamaa paineen tunnetta ei juuri huomaa lainkaan.

Seistessä ja liikuttaessa liikeketjulla tarkoitetaan asentoa, joka alkaa jalkaterästä nilkkoihin edeten polviin ja lantion seudun kautta koko selkään aina viimeiseen niskanikamaan saakka.

Konsultoi jalkaterapeuttiamme ja kysy lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Linkki valmistajan kotisivulle.