Naprapatia

Naprapatia on tuki – ja liikuntaelimistön toimintahäiriöihin erikoistunut manuaalisen lääketieteen hoitomuoto.

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä sekä toimintarajoitteita. Hoitomenetelmiä ovat mm. mobilisointi- ja manipulointitekniikat, manuaalinen ja fysikaalinen terapia, terapeuttinen harjoittelu sekä toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi fysioterapeutti ohjaa asiakkaalle aina kotiharjoitteet, joilla asiakas voi itse vaikuttaa kivun aiheuttavaan ongelmaansa.

Hieronta

Hieronta on pehmeiden kudosalueiden systemoitua käsittelyä erilaisilla tekniikoilla, joiden tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen. Hieronta vaikuttaa hierottavan hermolihas- ja hengitysjärjestelmiin ja saa aikaan paikallisen tai yleisen vaikutuksen verenkiertoon ja imunestekiertoon. Hieronnan tukena käytämme lihasenergiaa hyväksikäyttäviä venyttelytekniikoita. Lihasenergiatekniikoissa hyödynnetään lihaksen omia refleksijärjestelmiä, jotta kipu lievittyy ja liikkuvuus paranee. Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen hoidossa…

Urheiluhieronta

Hieronnan tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen.

Klassinen hieronta

Hieronnan tarkoituksena on kudosten elastisuuden parantaminen ja elintoimintojen elvyttäminen.

McKenzie-menetelmä

Menetelmää käytetään tutkittaessa ja hoidettaessa niskan ja selän mekaanisia, asentoperäisiä ja välilevyn aiheuttamia kiputiloja.